UC Browser

UC Browser UC Browser for JAVA 9.5

UC Browser

Uitmuntend
8

UC Browser is een compacte webverkenner voor Java-telefoons. De gratis browser is gericht op mobiele telefoons en toegang tot internet via WAP.

Net als bij Opera Mini ligt de focus van UC Browser helemaal op internet voor het kleine scherm. Deze verkenner weet lekker veel informatie op één klein telefoontje te presenteren, met name dankzij de vele instellingen (grootte van lettertype, tonen of weglaten van plaatjes, etc.). De mobiele webverkenner laadt zelfs meerdere schermen tegelijkertijd, zodat je surft op de ene pagina terwijl je wacht op de andere.

Naast bovengenoemde voordelen heeft UC Browser ook nog eens een downloadmanager en een handig klembord (voor het opslaan van informatie tijdens het surfen) aan boord. Ook bladwijzers aanmaken behoort tot de mogelijkheden. Net als Opera Mini werkt UC Browser via een proxy (verbinding op afstand) om informatie handzaam te maken voor mobiele telefoons. Dit maakt de surfervaring aangenaam en supersnel.

UC Browser is snel, zit volgepakt met extra's en is helemaal afgesteld voor gebruik op Java-telefoons. Wil je snel surfen met een WAP- of GPRS-verbinding dan zit je met deze verkenner goed.

Meeste downloads Browsers voor java

Meer
UC Browser

Download

UC Browser UC Browser for JAVA 9.5

Beoordelingen about UC Browser